MittLiv

Det där lilla extra

Kan en annan människa ha det där lilla extra som du tycker är porrigt? Antingen något som de har på sig, bär eller om de har till exempel ansiktsdrag eller annat du tycker extra mycket om?

Jag tänker mig kanske om de bär glasögon eller inte. Uppsatt eller nersläppt hår, lockigt eller rakt, kort eller långt? Fräknar eller smilgropar? Kanske föredrar du leggings över utsvänga jeans, speciellt om man är en “rump människa”. Är man en “bröst människa” så kanske du föredrar linne över t-shirt? Piercingar eller tatueringar?

Något jag kan tycka är väldigt sexigt är om man ser ådror på händer och armar. Varför kan jag inte svara på, men för mig är det väldigt, väldigt sexigt. Skägg tycker jag också om, det är en speciell känsla att få kyssa någon med skägg, det river lite i ansiktet. Eller om personen låter mig fläta det, haha.

Jag tycker det är väldigt roligt att få lyssna på människors olika små kinks de har.

Puss & kram
Kendra