MittLiv

Ett bra avslut

Jag älskar att avsluta en vecka med att ta hand om mig själv. Som de flesta nog förstått så absolut älskar jag mitt badkar och att ha väldigt långa stunder i det. Med både badankor och massor med skum.

Ta en rejäl kroppsrengöring med mina skrubbhandskap. Man känner verkligen sig så ren och fräsch efter det! Man tar och rakar sig och smörjer in sig ordentligt efteråt och TADA så känner mig sig helt underbart redo för nästkommande vecka!

Att ta ett bad för mig är en magisk göra sig riktigt fräsch stund för mig som är viktig! Kanske jag en dag hittar någon att dela den stunden med, men det kommer när det kommer! Jag är helt nöjd med härliga telefonstunder tillsammans med er under tiden!

Vill ni vara med i min badstund så ring mig om söndags kvällarna, då det är där jag spenderar min tid, hela kvällen, med telefonen redo. Hihi.

Puss & Kram
Kendra