MittLiv

Fjärilar i magen och längre ner

Jag har gått och varit nervös hela dagen. Ni vet pojken jag berätta om som jag träffade efter tjejkvällen och som följde med mig hem? Han kommer på lördag. Oh, jag tror det kommer bli väldigt trevligt.

Men nervös är jag redan, vi pratade i förmiddags och bestämmde lördag och det kom fjärilar direkt. Både i magen och längre ner, haha. Jag vet ju hur duktig han var på det han gjorde, så om det händer, vilket jag är ganska säker på att det kommer göra, då vet jag att det blir riktigt bra.

Det får bli en shoppingrunda imorgon tror jag. Behöver nån lotion som luktar gott, nytt glidmedel och mer kondomer. Man måste ju vara förberedd på allt, eller hur? Han skulle komma och vi skulle äta tillsammans, så jag måste tänka på vad jag vill bjuda på.

Finns det sexig mat och vad dricker man till?

Puss & kram