Fantasier

Jag vill ha honom

Jag står kvar intryckt mot väggen. Jag känner hans andedräkt mot min kind och örat och jag känner hur jag får rysningar över hela kroppen och en värme börjar sprida sig mellan benen. Detta är okej, eller hur?

Jag får en adrenalinkick av hela situationen. Jag blir ögonknullad av en främling just nu ute på vischan, inne på damernas. Inte riktigt vad jag hade räknat med när jag påbörjade min roadtrip imorse, men det är faktiskt spännande.

Han fortsätter ha ögonkontakt med mig samtidigt som han har kvar det där sneda, sexiga leendet på läpparna. Jag vill känna dem läpparna på mig, överallt. De så ser härligt mjuka och sexiga ut.

Han kommer närmre och jag känner hur han drar tungspetsen mot min öronsnibb och jag kan höra hur han fnittrar till när han hör mig dra efter andan. Det känns som om det går en blixt av känslor genom hela min kropp med hans lilla rörelse och jag greppar tag i hans tröja.

Han börjar lägga fjäderlätta kyssar från örat ner till halsen på mig och jag ger ifrån mig ett litet stön. Automatiskt drar jag i hans tröja för att få honom till att komma ännu närmre mig och jag känner nu hans muskulösa kropp trycks mot mig. Jag vill ha honom är det enda jag tänker.

Hur snabbt kan man egentligen börja känna att man vill ha någon man precis har träffat?

Puss & kram
Kendra