MittLiv

Nakna svenska tjejer

Att kolla på porr tycker jag är jätte sexigt. Killar, tjejer, kille med tjej, tjej med tjej, det spelar ingen roll vad det är. Porr är sexigt enligt mig och jag kollar väldigt ofta om jag ska vara helt ärlig.

Alla föredrar olika. Jag personligen tycker om att kolla på nakna svenska tjejer. Att starta en porrfilm med två tjejer som leker med varandra är väldigt upphetsande!
Tänk dig att man är lite sugen och vill ha något att titta på medan man smeker sig själv.

Två nakna svenska tjejer som ligger i en 69:a, kan det bli bättre? Det är något speciellt med att se två tjejer som gör mig riktigt kåt. Och hur många gånger har man inte föreställt sig att få ligga mellan dem? Hehe.

Vad föredrar du för något? Film? Bilder? Naket eller bara lite avklätt? Porr eller bara fantisera? Gruppsex eller solo? Hårt eller mjukt?

Brukar du inte kolla på en porrfilm när du smeker eller runkar så tycker jag att du ska testa. Kolla på lite olika kategorier, hitta vad du föredrar och vad som gör dig kåtast. Din mysstund kommer bli så mycket bättre och din orgasm kommer bli skönare! Om du vågar, säg till din partner att du vill ha en porrfilm igång i bakgrunden nästa gång ni ska leka 😉

Puss & Kram
Kendra